concert: Red Shoe Sessions presenteert Blue Shoe Sessions in Red Shoe Sessions op DONDERDAG 21 JANUARI 2016

  • Ralph de Jongh
    Zwarte Cross 2015 - Zondag
    © René Obdeijn
DO.
21 JAN
RED SHOE SESSIONS PRESENTEERT BLUE SHOE SESSIONS 20:00 uur Red Shoe Sessions, Nijmegen
2016
Hoofdprogramma Erik Ankoné Ralph de Jongh
Toegang 10 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 21 januari 2016.
Dat is 2989 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Red Shoe Sessions presenteert voor één keer Blue Shoe Sessions: een intieme bluesavond op het schip Opoe Sientje met Ralph de Jongh en Erik Ankoné.

Door zijn rauwe blues à la Seasick Steve vergaart Ralph de Jongh ieder optreden weer nieuwe fans, en met als muzikaal vader (en fan) Harry Muskee is hij een must om live te zien. Ook zijn eigen composities zijn ijzersterk. Johan Derksen noemt zijn albums “verborgen juwelen”.

De blues stroomt koninklijk door de aderen van de in 1975 in Roosendaal geboren Ralph de Jongh. Als kind was Ralph een slechte slaper, wat hij deed was met een radiootje onder de dekens blues luisteren en zong mee tot de zangvogels het ‘s ochtends van hem overnamen.

Ralph won de Dutch Blues Award 2011 voor beste vocalist en meerdere malen de Dutch Blues Challenge. Na de recente release van zijn cd Sun Coming Up tourt hij door het hele land.

Foto's van Ralph de Jongh

Foto Ralph de Jongh te Ribs & Blues 2022 Foto Ralph de Jongh te Bluesfestival Hoogeveen 2014 Foto Ralph de Jongh te Zwarte Cross 2015 - Zondag Foto Ralph de Jongh te Bluesfestival Hoogeveen 2014 Foto Ralph de Jongh te Bluesfestival Hoogeveen 2014 Foto Ralph de Jongh te Zwarte Cross 2015 - Zondag
 
Bekijk alle 7 foto's van Ralph de Jongh

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws