concert: Jagwar Ma in Rotown op DONDERDAG 28 JANUARI 2016

  • Jagwar Ma
    Tame Impala - 29/1 - HMH
    © Bart Notermans
  • Jagwar Ma
    Tame Impala - 29/1 - HMH
    © Bart Notermans
DO.
28 JAN
JAGWAR MA 20:30 uur Rotown, Rotterdam
2016
Hoofdprogramma Jagwar Ma
Toegang 15 euro (excl service fee)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 28 januari 2016.
Dat is 1967 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Wie de oortjes goed spitst, hoort vaag de screamadelica van Primal Scream en Madchester-sound van Happy Mondays terug in de kleurrijke popmuziek van Jagwar Ma. Nostalgie is echter niet aan de orde bij deze spitsvondige Australiërs. Op o.a. Lowlands en Metropolis demonstreerde Jagwar Ma hun talent voor het gieten van herkenbare geluiden in een futuristisch 21ste eeuws jasje.

Rhythm & blues (That Loneliness), West Coast-pop (Come Save Me) gaan moeiteloos hand in hand met elektronische invloeden als dub en techno. In een interview vertelt de band zelfs hoe hun liveshow is beïnvloedt door het (inmiddels opgeheven) Amsterdamse technobroeinest Trouw. Jagwar Ma is eigenlijk typisch zo’n band die de vaandel draagt van het hedendaagse popgeluid. Niet voor niets vroeg landgenoot Tame Impala de band om het voorprogramma te verzorgen tijdens de komende Europese tournee.

Foto's van Jagwar Ma

Foto Jagwar Ma te Metropolis Festival 2014 Foto Jagwar Ma te Metropolis Festival 2014 Foto Jagwar Ma te Tame Impala - 29/1 - HMH Foto Jagwar Ma te Tame Impala - 29/1 - HMH Foto Jagwar Ma te Lollapalooza Berlijn 2016 - Zaterdag Foto Jagwar Ma te Tame Impala - 29/1 - HMH
 
Bekijk alle 12 foto's van Jagwar Ma

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest