concert: Pauw in Neushoorn op DONDERDAG 24 MAART 2016 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Pauw
    Dauwpop 2015
  • Pauw
    Dauwpop 2015


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Pauw in Neushoorn) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
24 MRT
PAUW AA-Security Arena, 20:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2016
Hoofdprogramma Pauw
Toegang Entree: € 10,- (VVK)

EXTRA INFORMATIE

De jaren '70 komen naar je toe met een van Nederlands meest bewierookte bands. De stevige spacey sounds vliegen je bij PAUW om de oren op 24 maart in Neushoorn.

In 2014 maakten we voor het eerst kennis met deze psychedelische rocksensatie. Na hun zegetocht als een van de meest geboekte festivalbands en hun eerste clubtour, is het nu tijd voor hun tweede clubtour. PAUW gaat ongetwijfeld iedere zaal weer helemaal plat spelen.

Met een fijne bezetting van bas, orgel, drums en dromerige zang verschansten de jongens zich vorig jaar in een varkensschuur. Een tijdje later kropen ze er met dichtgeknepen oogjes weer uit met hun debuutplaat in de pocket. Macrocosm Microcosm kwam onlangs binnen op nummer 7 in de album top 100. Niet gek voor een stel jongens uit Twente.

Foto's van Pauw

Foto Pauw te Dauwpop 2015 Foto Pauw te Birth of Joy / Pauw - 20/12 - Paradiso Foto Pauw te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Pauw te Welcome To The Village 2015 - zondag Foto Pauw te Dauwpop 2015 Foto Pauw te London Calling loves Concerto 2015
 
Bekijk alle 47 foto's van Pauw

Gerelateerd nieuws