concert: Black Honey / FEWS in Paradiso

WO.
13 JAN
BLACK HONEY / FEWS Kleine Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2016
HOOFDPROGRAMMA Black Honey FEWS
TOEGANG 10,-

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 13 januari 2016.
Dat is 1284 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Eigenzinnige garagerock band uit Brighton. Black Honey is een energieke en eigenzinnige garagerock band uit Brighton, UK. Onder leiding van frontvrouw Izzy Bee grossiert het viertal in aanstekelijke en sexy rocknummers met een psychedelisch 60's randje. Met 'Madonna' wisten ze al een leuk 'indie-hitje' te scoren en zichzelf nog nadrukkelijker op de radar te zetten. Nu zijn ze uit met het kersverse 'Corrine' die ook weer uiterst catchy is.
Het Zweeds-Amerikaanse gezelschap FEWS opereert in het postpunk genre, waar ze een subtiel stukje shoegaze aan toevoegen. Dankzij zeer intensieve concerten speelt de band zich snel in de kijker in Engeland. Nu is er een label en de single 'The Zoo', een nummer dat een pittige voorbode is op het debuutalbum dat ergens in 2016 moet uitkomen.

FOTO'S VAN Black Honey, FEWS

Foto Black Honey te Dauwpop 2016 Foto Black Honey te Dauwpop 2016 Foto Black Honey te Eurosonic Noorderslag 2016 - Donderdag Foto Black Honey te London Calling #1 2017 - vrijdag Foto Black Honey te Black Honey - 25/01 - Paradiso Foto Black Honey te Vestrock 2016
 
Bekijk alle 68 foto's van Black Honey
Bekijk alle 6 foto's van FEWS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST