Bitterzoet en Hedon voor garagerockers van Black Honey

review: Dauwpop 2016 Black Honey
Bitterzoet en Hedon voor garagerockers van Black Honey
Door Cartman91 op 06 juli 2018 - 11:48 De Britse rockband Black Honey, met frontvrouw Izzy Bee komt voor een tweetal shows naar Nederland toe in november.

Op 3 november staat de band eerst in het Amsterdamse Bitterzoet en op 7 november reist de band af naar Zwolle voor een optreden in Hedon.

Black Honey is voornamelijk bekend van het aanstekelijke nummer 'Hello Today'. Vorig jaar stond Black Honey nog als voorprogramma van Royal Blood in AFAS Live. Op 21 september komt het titelloze debuutalbum uit, waar o.a. het nummer 'I Only Hurt The Ones I Love' op staat.

Tickets zijn al meteen te verkrijgen. Een kaartje voor het concert in Bitterzoet kost je 18,16 euro en voor een Hedon ticket ben je 14,50 euro kwijt. Kosten zijn inclusief servicekosten.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paradiso logo nieuw

KAKKAMADDAFAKKA EN THE GARDEN TIJDENS LONDON'S...Na afloop van indoorfestival London Calling in Paradiso op 26 oktober zal er...

New Cool Collective

NEW COOL COLLECTIVE VOOR JUBILEUMSHOW NAAR MELKWEG New Cool Collective viert hun jubileum op 28 december in de Melkweg te...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.