concert: Holy Wave + Heaters in ACU op DONDERDAG 03 MAART 2016

DO.
03 MRT
HOLY WAVE + HEATERS 20:30 uur ACU, Utrecht (door: EKKO )
2016
Hoofdprogramma Heaters Holy Wave
Toegang 8 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 03 maart 2016.
Dat is 1901 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

GALMENDE PSYCHEDELISCHE GARAGE EN 60'S SURFPOP

Het Texaanse Holy Wave is een band van multi-instrumentalisten en werd opgericht in El Paso, waar twee bands hun krachten bundelden. Tegenwoordig wonend in Austin is hun sound ontwikkeld naar zonovergoten surf-psychedelica. Ze stonden in 2014 al een keer in EKKO, als support van Natural Child. Nu zijn ze terug met het nieuwe 'The Evil Has Landed Pt. II'.

Dit is de allereerste keer dat je Heaters kan zien. Althans in Europa. Vrienden geworden op de middelbare school in Michigan, in 2014 getekend bij psych label Beyond Beyond is Beyond Records en afgelopen september een eerste album uitgebracht. 'Holy Water Pool' klinkt als een LSD-trip (psychedelica) op een zonnig strand (surf). De West Coast sound van Allah-Las, The Byrds of Night Beats, maar dan met af en toe een uitbarsting vol fuzz, blues riffs en psych rock. Pas op: live spelen ze een stuk ruiger dan op plaat!

Foto's van Heaters, Holy Wave

Foto Heaters te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto Heaters te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto Heaters te London Calling #2 2018 - Zaterdag Foto Heaters te London Calling #2 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Heaters