concert: Iris Penning - CD Release 'Spreken met Suiker' in TAC op VRIJDAG 12 FEBRUARI 2016

  • Iris Penning
    Eindfeest Popronde 2014
    © Esme van der Kleij
VR.
12 FEB
IRIS PENNING - CD RELEASE 'SPREKEN MET SUIKER' 19:30 uur TAC, Eindhoven
2016
Hoofdprogramma Iris Penning
Voorprogramma Marco Martens
Toegang Kaartjes: Maak €7,50 per kaartje over naar NL19INGB0006955742 t.n.v. Iris Penning, en je staat op de gastenlijst! Of koop een kaartje bij de zaal. Of betaal bij de zaal.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 12 februari 2016.
Dat is 2993 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Ze stond o.a. in het voorprogramma van Spinvis, Janne Schra en De Dijk. Ze was finalist in de Grote Prijs van Nederland in Paradiso, een van de uitverkorenen voor het Proud of the South project en speelde zich een slag in de rondte tijdens de Popronde.
In dat laatste project werkte ze samen met experiment-producer Ralph Timmermans (o.a. Signe Tollefsen, United Cowboys (theater), Mindpark). 'Spreken met Suiker' is een plaat met een sterke nadruk op sfeer en tekst, waarvoor Ralph Timmermans en Iris nachtenlang in de studio zitten. Popmuziek met kleinkunst invloeden, hier en daar subtiele psychedelische randjes en boven alles een nadruk op poëzie.

Als rapper was Marco Martens actief met de projecten Macronizm en de Nuance. De verhalenverteller en woordkunstenaar opereert nu onder zijn eigen naam en heeft een band geformeerd, bestaand uit de 'multimuzikanten' Michiel van Iersel en Joris Sedee.

Foto's van Iris Penning, Marco Martens

Foto Iris Penning te Eindfeest Popronde 2014
 
Bekijk alle 1 foto's van Iris Penning

Gerelateerd nieuws