concert: Coasts in Rotown op VRIJDAG 11 MAART 2016

  • Coasts
    London Calling #1 2016 - zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Coasts
    London Calling #1 2016 - zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
11 MRT
COASTS 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2016
Hoofdprogramma Coasts
Toegang 12 euro (excl servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 11 maart 2016.
Dat is 2967 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Toen Coasts twee jaar geleden bij ons op de planken stond, waren ze nog immer een goed bewaard geheim. Het zwoegen is nu voorbij, want sindsdien heeft de band uit Bristol getekend bij Warner, is de eerste grote hit (Oceans) een feit en staat er een debuutplaat in de planning. Oja, Coasts is dit jaar aardig wat festivalpodia afgereisd om een legioen aan nieuwe fans voor zich te winnen.

Glastonbury, Coachella, Reading, ze vielen allemaal als een blok voor de emotioneel beladen en exotisch voelende indiepopkrakers. Coasts maakt er ook geen geheim van grootse ambities na te streven en tot dusver lijkt deze missie goed geslaagd. In Engeland zijn ze al helemaal hét en vanavond zal Coasts ons eigen Rotown voor de tweede keer bestormen met hun euforische en zomerse stadionrockanthems. Hier wil je bij zijn!

Foto's van Coasts

Foto Coasts te London Calling #1 2016 - zaterdag Foto Coasts te London Calling #1 2016 - zaterdag Foto Coasts te London Calling #1 2016 - zaterdag Foto Coasts te London Calling #1 2016 - zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Coasts

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden