concert: Eriksson Delcroix in Luxor Live op DONDERDAG 12 MEI 2016

  • Eriksson Delcroix
    Once in a blue moon 2019
    © René Obdeijn
  • Eriksson Delcroix
    Once in a blue moon 2019
    © René Obdeijn
DO.
12 MEI
ERIKSSON DELCROIX Grote zaal / Main hall, 21:00 uur Luxor Live, Arnhem
2016
Hoofdprogramma Eriksson Delcroix
Toegang €15,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 12 mei 2016.
Dat is 2906 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Zij zong in Laïs, hij speelde in Zita Swoon en was het brein achter de soundtrack van de succesvolle arthousefilm The Broken Circle Breakdown. Nathalie Delcroix en Bjorn Eriksson vormen al jaren niet alleen een echtpaar dat zo uit een sprookje lijkt te zijn ontsproten, maar ook een muzikale samenwerking die tot grote hoogten heeft geleid.

Onder de simpele maar doeltreffende naam Eriksson Delcroix werd een band gevormd en een prachtig album uitgebracht. Op For Ever was een subtiel, donker maar indringend alternatief countrygeluid te horen en het album kreeg dan ook uitsluitend jubelende kritieken, zowel in thuisland België als ver daarbuiten.

De langverwachte opvolger Heart out of its mind zorgde meteen voor een prominente plek op Eurosonic 2016 en belooft het succes van de critici ook naar het grotere publiek te dragen. Dit is roots van het allerhoogste niveau.

Foto's van Eriksson Delcroix

Foto Eriksson Delcroix te Once in a blue moon 2019 Foto Eriksson Delcroix te Once in a blue moon 2019 Foto Eriksson Delcroix te Once in a blue moon 2019
 
Bekijk alle 3 foto's van Eriksson Delcroix