concert: Spidergawd in Vera op DINSDAG 16 FEBRUARI 2016

  • Spidergawd
    Valkhof Festival 2017
    © Matthijs Mekking
  • Spidergawd
    Down The Rabbit Hole 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
DI.
16 FEB
SPIDERGAWD Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2016
Hoofdprogramma Spidergawd
Toegang € 13,00 + maandkaart

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 16 februari 2016.
Dat is 2983 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het Noorse viertal Spidergawd bestaat uit maar liefst drie leden van Motorpsycho. Centraal staat zanger Per Borten, die zijn band vernoemde naar een nummer van The Grateful Dead, een invloed die duidelijk te horen is op het titelloze debuut dat dit in 2014 verscheen. De band mag het etiket no-nonsense-rock'n'nroll opgeplakt krijgen. Geen gedoe met moeilijke albumtitels, want die noemen ze gewoon 'Spidergawd', 'Spidergawd II' en 'Spidergawd III', waarvan de laatste in januari uitkomt.

Spidergawd heeft het beste van Queens Of The Stone Age, Led Zeppelin, The Black Keys en -inderdaad- Motorpsycho in zich, met als voornaamste lid Borten, die niet alleen excelleert als bijzonder begenadigd zanger, maar ook als subliem gitarist. Daarnaast voegt bariton-saxofonist Rolf Martin Snustad een laagje soul en jazz toe.
Verwacht een briljante mix van oude blues, psychedelica met geïmproviseerd gefreak en de strakke grooves van QOTSA.

Foto's van Spidergawd

Foto Spidergawd te Zwarte Cross Festival 2019 - Zondag Foto Spidergawd te Zwarte Cross Festival 2019 - Zondag Foto Spidergawd te Down The Rabbit Hole 2016 - Vrijdag Foto Spidergawd te Valkhof Festival 2017 Foto Spidergawd te Down The Rabbit Hole 2016 - Vrijdag Foto Spidergawd te Valkhof Festival 2017
 
Bekijk alle 13 foto's van Spidergawd

Gerelateerd nieuws