concert: Kakkmaddafakka in Simplon op ZATERDAG 26 MAART 2016

  • Kakkmaddafakka
    Kakkmaddafakka - 27/9 - Melkweg
    © Mitch Wolters
  • Kakkmaddafakka
    Kakkmaddafakka - 27/3 - 013
    © Mitch Wolters
ZA.
26 MRT
KAKKMADDAFAKKA 20:30 uur Simplon, Groningen
2016
Hoofdprogramma Kakkmaddafakka
Toegang €14,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 26 maart 2016.
Dat is 1800 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Kakkmaddafakka in Simplon is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

De Noorse indiepop band Kakkmaddafakka is geen onbekende in Groningen. Eerder stond het gezelschap al in Simplon, maar ook op Eurosonic, Noorderzon en het Bevrijdingsfestival. Dat is niet zonder reden, de band zet gegarandeerd een energieke liveshow neer.

Met een mix van indiepop, rock, hiphop, disco, jazz en funk is Kakkmaddafakka gewoonweg niet in een hokje te plaatsen. De band werd opgericht in 2004 en heeft inmiddels drie platen uitgebracht, waarvan de laatste twee geproduceerd zijn door Erlend Øye, bekend van o.a. The Whitest Boy Alive. Voor eind februari staat het nieuwe album 'KMF' op de planning, waarvan de eerste single 'Galapagos' onlangs is verschenen. De muziek van Kakkmaddafakka komt het beste tot zijn recht op het podium. Verwacht een bijzondere liveshow met acht (of meer) losgeslagen muzikanten!

Foto's van Kakkmaddafakka

Foto Kakkmaddafakka te London Calling #2 2018 - Vrijdag Foto Kakkmaddafakka te MS Dockville Festival 2014 Foto Kakkmaddafakka te Kakkmaddafakka - 27/9 - Melkweg Foto Kakkmaddafakka te Kakkmaddafakka - 27/3 - 013 Foto Kakkmaddafakka te Kakkmaddafakka - 27/3 - 013 Foto Kakkmaddafakka te Kakkmaddafakka - 27/9 - Melkweg
 
Bekijk alle 49 foto's van Kakkmaddafakka

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws