concert: Julian Sas Band + Boo Boo Davis + Rootbag in Luxor Live op VRIJDAG 01 APRIL 2016

  • Julian Sas Band
    Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor
  • Julian Sas Band
    Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor
VR.
01 APR
JULIAN SAS BAND + BOO BOO DAVIS + ROOTBAG Grote zaal / Main hall, 20:00 uur Luxor Live, Arnhem
2016
Hoofdprogramma Julian Sas Band
Voorprogramma Boo Boo Davis
Rootbag
Toegang 17,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 01 april 2016.
Dat is 2247 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Na een succesvolle eerste editie van de eerste Arnhemse Blues Night komt Luxor Live direct met een vervolg. Opnieuw met drie top bluesbands op één avond!

Al meer dan 21 jaar lang maken zij gedreven en diverse bluesrock met één van Nederlands beste gitaristen. De Julian Sas Band was al eerder met een bijzondere show en met het nieuwe bandlid Roland Bakker (op het Hammond orgel) te zien in Luxor Live.

Boo Boo Davis is een fenomeen en een overlever die behoort tot de laatste generatie van muzikanten die hun muziek nog direct baseren op een hard leven in de Mississippi Delta.

Rootbag is de band van meestergitarist Richard van Bergen samen met Roelof Klijn (bas) en Jody van Ooijen (drums). Ze spelen een mix van traditionele deltablues, New Orleans grooves en rhythm & blues.

Foto's van Julian Sas Band, Boo Boo Davis, Rootbag

Foto Julian Sas Band te Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor Foto Julian Sas Band te Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor Foto Julian Sas Band te Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor Foto Julian Sas Band te Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor Foto Julian Sas Band te Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor Foto Julian Sas Band te Julian Sas - 5/11 - Nieuwe Nor
 
Bekijk alle 11 foto's van Julian Sas Band
Bekijk alle 3 foto's van Rootbag

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws