concert: Gerson Main in Simplon op VRIJDAG 05 FEBRUARI 2016

  • Gerson Main
    Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Ruben Annink
    Nick & Simon - 05/10 - Paard
    © Larissa Pronk
VR.
05 FEB
GERSON MAIN 20:30 uur Simplon, Groningen
2016
Hoofdprogramma Gerson Main
Voorprogramma Ruben Annink
Toegang €10,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 05 februari 2016.
Dat is 2995 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Nog niet zo lang geleden zagen we deze goedgemutste singer-songwriter een verbluffende show geven als support van Kenny B. In een intieme setting liet Gerson Main zijn bijzondere Nederlandstalige nummers horen. Nu komt hij terug naar Simplon voor een eigen show met een volledige band!

Gerson Main is niet alleen een opvallende verschijning, maar weet ook nummers te schrijven die je verbazen. Hij laat zich inspireren door alles wat er om zich heen gebeurt en schrijft liedjes in een dichterlijke vorm, waar vaak ook nog eens op te dansen valt. De zanger speelde eerder al in de backingband van o.a. Dio, Akwasi en Typhoon, maar werd pas echt bekend door zijn deelname aan het vierde seizoen van De Beste Singer-Songwriter.

Foto's van Gerson Main, Ruben Annink

Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Gerson Main te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Ruben Annink te Eurosonic Noorderslag 2020 - zaterdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Gerson Main
Bekijk alle 13 foto's van Ruben Annink

Gerelateerd nieuws