concert: Mala Vita in Simplon op VRIJDAG 18 MAART 2016

  • Mala Vita
    Festival deBeschaving 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Mala Vita
    Festival deBeschaving 2012
    © Gertjan van der Loo
VR.
18 MRT
MALA VITA 20:30 uur Simplon, Groningen
2016
Hoofdprogramma Mala Vita
Toegang €12,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 18 maart 2016.
Dat is 2933 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Na enkele jaren stilte is Mala Vita terug! De band ging langs talloze Europese podia en festivals, maar sloot zich daarna voor een lange tijd op in de studio om te werken aan het vierde album 'So Far So Good'. Begin februari komt het langverwachte album uit en met dit laatste wapenfeit heeft de band een album afgeleverd vol krachtige songs. De nummers zijn niet alleen doordrenkt van de warmbloedige verhouding tussen rock en Zuid- en Oost-Europese folk, maar vinden ook hun wortels in de Amerikaans-Mexicaanse woestijn.

Het zijn de verschillende karakters en achtergronden van de drie kernleden die de 'global roots sound' van Mala Vita hebben gevormd. Afkomst (Italië, Bosnië en Servië) speelt daarbij een belangrijke rol, maar de band maakt toch bovenal kwalitatieve rocksongs die letterlijk grenzen doen vervagen. Met hun energieke liveshow zetten de heren elke zaal en festival op z'n kop en dat gaat deze avond niet veel anders zijn!

Foto's van Mala Vita

Foto Mala Vita te Westerpop 2016 Foto Mala Vita te Bevrijdingsfestival Utrecht 2010 Foto Mala Vita te Festival deBeschaving 2012 Foto Mala Vita te Dutchska Festival 2007 Foto Mala Vita te Westerpop 2016 Foto Mala Vita te Dutchska Festival 2007
 
Bekijk alle 72 foto's van Mala Vita

Gerelateerd nieuws