concert: The Brew in Duycker op VRIJDAG 04 MAART 2016

  • The Brew
    Nirwana Tuinfeest 2016 - Vrijdag
    © Jarka van der Velden
  • The Brew
    Nirwana Tuinfeest 2016 - Vrijdag
    © Jarka van der Velden
VR.
04 MRT
THE BREW Kleine Zaal, 20:00 uur Duycker, Hoofddorp
2016
Hoofdprogramma The Brew
Toegang VVK: €14,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 04 maart 2016.
Dat is 2946 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Met duidelijke invloeden van The Who en Led Zeppelin staan de mannen van The Brew (UK) garant voor een stevige pot gitaargeweld. De Britse rockband pakt met gemak hun delen uit de jaren zestig en zeventig en steken het in een erg verfrissend nieuw jasje. Het nieuwe album ‘Control’ bewijst dit alles en op het podium spat de energie eraf!

In navolging op hun succesvolle samenwerking met Chris West op Million Dead Stars enThe Third Floor klopte de band ditmaal aan bij producer Toby Jepson voor hun nieuwe plaat. Toby won meerdere awards en werkte o.a. met de bands Saxon en Fastway. The Brew is live op hun best en dit album werd dan ook grotendeels live in de studio opgenomen. De energie van het podium in je huiskamer!

Foto's van The Brew

Foto The Brew te The Brew - 29/11 - Mezz Café Foto The Brew te The Brew - 29/11 - Mezz Café Foto The Brew te The Brew - 29/11 - Mezz Café Foto The Brew te Nirwana Tuinfeest 2016 - Vrijdag Foto The Brew te Nirwana Tuinfeest 2016 - Vrijdag Foto The Brew te Nirwana Tuinfeest 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 13 foto's van The Brew

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest