concert: Martijn Fischer Zingt Hits Van Hazes in P3 op ZONDAG 13 DECEMBER 2015

  • Martijn Fischer
    Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Martijn Fischer
    Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag
    © Serge Hasperhoven
ZO.
13 DEC
MARTIJN FISCHER ZINGT HITS VAN HAZES Kleine Zaal, 21:00 uur P3, Purmerend
2015
Hoofdprogramma Martijn Fischer
Toegang Voorverkoop: € 17,50 (ex fee)
Deurverkoop: € 20,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 13 december 2015.
Dat is 3055 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Als hoofdrolspeler van de film ‘Met bloed, zweet en tranen’ en de succesvolle musical ‘Hij gelooft in mij’, kroop Martijn Fischer de afgelopen jaren in de huid van Andre Hazes zoals weinig dat kunnen. Niet voor niets kreeg hij de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Vanavond zingt Martijn Fischer – ondersteund door een geweldige zeskoppige band – de grootste hits van dé volkszanger van Nederland: Andre Hazes.

In 2013 zong Martijn Fischer tijdens de kroning op het Museumplein en treedt hij inmiddels al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’. Het mag duidelijk zijn: er is geen betere vertolker van het geweldige repertoire van Andre Hazes dan Martijn Fischer. Daarnaast is Martijn Fischer op televisie en het witte doek te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’.

Foto's van Martijn Fischer

Foto Martijn Fischer te Martijn Fischer zingt Hazes - 11/09 - Dordrechts museum Foto Martijn Fischer te Martijn Fischer zingt Hazes - 11/09 - Dordrechts museum Foto Martijn Fischer te Westerpop  2019 Foto Martijn Fischer te Martijn Fischer zingt Hazes - 11/09 - Dordrechts museum Foto Martijn Fischer te Martijn Fischer zingt Hazes - 11/09 - Dordrechts museum Foto Martijn Fischer te Westerpop  2019
 
Bekijk alle 18 foto's van Martijn Fischer

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws