concert: Bo Saris in Patronaat op DONDERDAG 18 FEBRUARI 2016 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Bo Saris
    Night of the Proms 2014
    © Paul Barendregt


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bo Saris in Patronaat) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
18 FEB
BO SARIS Grote Zaal (Stage 1), 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2016
Hoofdprogramma Bo Saris

EXTRA INFORMATIE

Let op: deze show betreft de vervangende datum van 19 december.

Beïnvloed door helden als Bill Withers, Prince, D'Angelo en Marvin Gaye, weet Bo Saris (a.k.a. Boris) met zijn zwoele Motown soul stem zijn publiek volledig in te pakken. Recht uit het hart en met een funky afgelopen tijd werkte Bo Saris hard aan zijn gloednieuwe akoestische album, 'Do You Love Me? An Introspective'.

In 2004 brak de zanger in Nederland door. Hij scoorde meerdere hits onder de naam Boris, maar in 2011 gooide hij het roer om, ging hij verder als Bo Saris en startte hij aan zijn internationale carrière. Daarna woonde hij een tijdje in Londen waar hij o.a. samenwerkte met topproducer Andre "Dre" Harris (Usher, Robin Thicke, Michael Jackson). De nieuwe singles vielen zowel in Nederland als in Engeland goed in de smaak. Inmiddels woont Bo Saris in Haarlem, dus vanavond staat hij in zijn home town!

Foto's van Bo Saris

Foto Bo Saris te Night of the Proms 2014 Foto Bo Saris te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Bo Saris te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Bo Saris te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Bo Saris te Night of the Proms 2014 Foto Bo Saris te North Sea Jazz 2014 - dag 3
 
Bekijk alle 17 foto's van Bo Saris

Gerelateerd nieuws