concert: Christopher Paul Stelling in Grand Theatre op ZONDAG 14 FEBRUARI 2016

  • Christopher Paul Stelling
    Christopher Paul Stelling - 12/09 - Sugarfactory
    © Eva Ruiten
ZO.
14 FEB
CHRISTOPHER PAUL STELLING 20:30 uur Grand Theatre, Groningen (door: De Oosterpoort )
2016
Hoofdprogramma Christopher Paul Stelling
Toegang 10,- (exclusief € 2,50 servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 14 februari 2016.
Dat is 2965 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Ook in de hedendaagse digitale wereld zijn er nog altijd artiesten die op de ouderwetse manier een muzikale carrière opbouwen: door goede liedjes te schrijven en zoveel mogelijk op te treden. De New Yorkse singer-songwriter Christopher Paul Stelling is een voorbeeld van zo’n artiest. Christopher Paul Stelling combineert oude blues, Americana, folk en gospel. Hij is een echte troubadour die bijna altijd onderweg is. In zijn nummers vertelt hij verhalen die nog nooit eerder zijn verteld.

Met zijn gitaar onder de arm heeft hij al reizend een reputatie opgebouwd als bijzondere en bevlogen performer. Hij weet zich hierin gesteund door de aloude traditie van barden en troubadours, maar ook door tijdsgenoten. Dat Stelling tussen tournees nog tijd vindt om zijn nummers op plaat vast te leggen, is bijna een klein wonder te noemen.

Foto's van Christopher Paul Stelling

Foto Christopher Paul Stelling te Christopher Paul Stelling - 12/09 - Sugarfactory Foto Christopher Paul Stelling te Christopher Paul Stelling - 12/09 - Sugarfactory Foto Christopher Paul Stelling te Christopher Paul Stelling - 12/09 - Sugarfactory Foto Christopher Paul Stelling te Christopher Paul Stelling - 12/09 - Sugarfactory
 
Bekijk alle 4 foto's van Christopher Paul Stelling

Gerelateerd nieuws