concert: Martijn Fischer zingt hits van Hazes in Corneel op ZATERDAG 12 DECEMBER 2015

 • Martijn Fischer
  Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag
  © Serge Hasperhoven
 • Martijn Fischer
  Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag
  © Anne-Marie Kok
ZA.
12 DEC
MARTIJN FISCHER ZINGT HITS VAN HAZES 20:00 uur Corneel, Lelystad
2015
Hoofdprogramma Martijn Fischer
Toegang VVK: €16,50 excl. servicekosten
DVK: €19,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 12 december 2015.
Dat is 1982 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Als hoofdrolspeler van de film 'Met bloed, zweet en tranen' en de succesvolle musical 'Hij gelooft in mij', kroop Martijn Fischer de afgelopen jaren in de huid van Andre Hazes zoals weinig dat kunnen. Niet voor niets kreeg hij de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol. Vanavond zingt Martijn Fischer - ondersteund door een geweldige zeskoppige band - de grootste hits van dé volkszanger van Nederland: Andre Hazes.

SUPPORT: JASON BOUMAN
In het voorjaar van 2013 trok Jason Bouman de stoute schoenen aan en deed hij auditie voor het programma Bloed, Zweet en Tranen. Met het nummer 'Kleine jongen' van André Hazes, zorgde hij ervoor dat de jury al na een aantal seconden overtuigd was van zijn zangkwaliteiten. In maart 2014 bracht hij zijn album, 'Zomaar Ineens', uit met 7 eigen nummers en 4 covers. Na grote optredens in het Ziggo Dome, Gelredome en Tros pleinfeesten, staat Jason vanavond in het voorprogramma van Martijn Fischer.

Foto's van Martijn Fischer

Foto Martijn Fischer te Martijn Fischer zingt Hazes - 11/09 - Dordrechts museum Foto Martijn Fischer te Martijn Fischer zingt Hazes - 11/09 - Dordrechts museum Foto Martijn Fischer te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Martijn Fischer te Westerpop 2019 Foto Martijn Fischer te Westerpop 2019 Foto Martijn Fischer te Martijn Fischer zingt Hazes - 11/09 - Dordrechts museum
 
Bekijk alle 18 foto's van Martijn Fischer

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws