concert: Roos Rebergen in Paco Plumtrek op ZATERDAG 17 OKTOBER 2015

ZA.
17 OKT
ROOS REBERGEN 20:30 uur Paco Plumtrek, Almelo
2015
Hoofdprogramma Roos Rebergen
Toegang 16,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 17 oktober 2015.
Dat is 1968 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Op haar 16de stond het toen nog nauwelijks ontdekte talent Roos Rebergen met haar band Roosbeef op de Inspiratiebron, dat kleine leuke Almelose festival dat als één van de voorlopers van de aktiviteiten van Paco Plumtrek kan worden gezien.

Nu, 10 jaar later, is Roos Rebergen groot geworden (net als Paco Plumtrek trouwens). Roos heeft 3 geweldige CD's uitgebracht, is een veelgeziene en gehoorde gast op TV, en heeft inmiddels alle leuke zalen en festivals van Nederland en Vlaanderen bespeeld. Na haar muzikale doorbraak in Nederland verhuisde ze naar Antwerpen.

Tussen de songtitels op haar nieuwste album "Kalf" ontdekken we ook ‘De Schelde’. In leven en werken pendelt Roos tussen de stilte van het Nederlandse platteland en de drukte van de Belgische stad. Pendelen en twijfelen. Tussen vroeger en binnenkort.
Deze herfst staat ze oa op het Crossing Border festival. Maar eerder nog, op zaterdag 17 oktober, speelt ze op het kleinste podium van Almelo, Paco Plumtrek.

Foto's van Roos Rebergen

Foto Roos Rebergen te Bevrijdingsfestival Utrecht 2013 Foto Roos Rebergen te Bevrijdingsfestival Utrecht 2013 Foto Roos Rebergen te Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
 
Bekijk alle 3 foto's van Roos Rebergen

Gerelateerd nieuws