concert: Kovacs in Neushoorn op VRIJDAG 18 MAART 2016

  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
VR.
18 MRT
KOVACS Grote Zaal, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2016
Hoofdprogramma Kovacs
Toegang Entree: € 20,- (VVK)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 18 maart 2016.
Dat is 2932 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Kovacs is in no time naar de top van de Nederlandse popmuziek gestegen. Met een attitude van internationale allure en een grimmige, indringende stijl krijgt zij iedere zaal uitverkocht en plat. In Neushoorn zal dat niet anders zijn.

Getooid met een enorme bondmuts is Sharon Kovacs een opvallende verschijning. Dat ze geen blad voor de mond neemt in het dagelijks leven zag je al in de documentaire Wolflady van 3DOC. Maar ook haar songteksten zijn gewaagd en spreken tot de verbeelding. Met haar debuut Shades of Black levert ze een spannende, theatrale en soulvolle plaat af die veel vergelijkingen oproept. Maar, Kovacs is toch het meest nog… Kovacs: met haar soepele, donkere stem beweegt ze zich moeiteloos over spannende melodielijnen. Haar hypnotiserende songs en opwindende performance bracht het publiek op menig festival in binnen- en buitenland al naar grote hoogtes. Daar moet je verder niet over praten, dat moet je in Neushoorn beleven.

Foto's van Kovacs

Foto Kovacs te Kovacs - 19/11 - Theater de Spiegel Foto Kovacs te Parkpop 2019 Foto Kovacs te International Festival of Technology 2015 Foto Kovacs te Kovacs / Metropole Orkest - 29/10 - Koninklijk theater Carré Foto Kovacs te Amsterdam Woods Festival 2015 - vrijdag Foto Kovacs te Kovacs - 19/2 - BIRD
 
Bekijk alle 189 foto's van Kovacs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws