concert: Bo Saris in Luxor Live op VRIJDAG 15 JANUARI 2016 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Bo Saris
    Night of the Proms 2014
    © Paul Barendregt


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bo Saris in Luxor Live) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
15 JAN
BO SARIS Grote zaal / Main hall, 20:30 uur Luxor Live, Arnhem
2016
Hoofdprogramma Bo Saris
Toegang €17,50

EXTRA INFORMATIE

Eindelijk kunnen wij de nieuwe datum van de Bo Saris show bekend maken! De zanger moest in verband met stemproblemen tot twee maal toe zijn show verplaatsen. Deze show van Bo Saris stond eerder gepland op donderdag 14 mei. Kaarten voor de show van 14 mei zijn op deze avond gewoon geldig.

Beïnvloed door helden als Bill Withers, Prince, D'Angelo en Marvin Gaye, weet Bo Saris met zijn zwoele Motown soul stem zijn publiek volledig in te pakken. Recht uit het hart en met een funky randje.

Inmiddels woont hij alweer een tijdje in Londen waar hij o.a. samenwerkte met topproducer Andre "Dre" Harris (Usher, Robin Thicke, Michael Jackson). Zijn nieuwe tracks 'She's On Fire' en 'The Addict' vallen zowel in Nederland als in Engeland goed in de smaak.

De pre en after party zal plaatsvinden op de verlichte dansvloer van Disco Lovers. Maar we raden je aan om de hele avond te komen genieten van de beste soul en disco!

Foto's van Bo Saris

Foto Bo Saris te Night of the Proms 2014 Foto Bo Saris te Waterpop 2019 Foto Bo Saris te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Bo Saris te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Bo Saris te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Bo Saris te North Sea Jazz 2014 - dag 3
 
Bekijk alle 17 foto's van Bo Saris

Gerelateerd nieuws