concert: Queen Forever in Gebouw T op ZATERDAG 19 DECEMBER 2015

  • Queen Forever
    MOMfest
    © René Obdeijn
  • Queen Forever
    MOMfest
    © René Obdeijn
ZA.
19 DEC
QUEEN FOREVER Rabozaal, 20:30 uur Gebouw T, Bergen op Zoom
2015
Hoofdprogramma Queen Forever
Toegang Voorverkoop 15,00
Deurverkoop 16,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 19 december 2015.
Dat is 1895 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Deze Queen tribute band zal menigeen doen verbazen met de fantastische wijze waarop zij alle hit-nummers van de legendarische Britse rockformatie vertolken. Waar de concurrentie veel werkt met orkestbanden doet Queen Forever alles LIVE en voeren zij zelfs het epische Barcelona op. Naast dat deze band klinkt als Queen schromen zij zich ook niet om er uit te zien als Queen, wat voor het show element geweldig is.

Een Queen tribute valt of staat natuurlijk met een goede “Freddie”. Deze Freddie, in het echte leven Timothy Drake, heeft in 2009 meegedaan aan het RTL4 programma “My name is..” en is daar, na de Amy Winehouse look-a-like, 2e geworden. Vervolgens is Queen Forever opgericht en hebben zij inmiddels veel landen aangedaan waaronder Spanje, Italië, Groot Brittannië, Duitsland en zelfs Mexico. Al met al is dit een act die je moet zien, horen en ervaren!

Foto's van Queen Forever

Foto Queen Forever te MOMfest Foto Queen Forever te MOMfest Foto Queen Forever te MOMfest Foto Queen Forever te MOMfest Foto Queen Forever te MOMfest
 
Bekijk alle 5 foto's van Queen Forever