concert: The Cosmic Carnival in Simplon op VRIJDAG 20 NOVEMBER 2015

  • The Cosmic Carnival
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
VR.
20 NOV
THE COSMIC CARNIVAL 20:00 uur Simplon, Groningen
2015
Hoofdprogramma The Cosmic Carnival
Toegang €10,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 20 november 2015.
Dat is 3076 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Rotterdamse band The Cosmic Carnival maakt naar eigen zeggen een mix van indie-folk, gospel-rock & reggae-pop. Deze kleurrijke en diverse identiteit van het gezelschap werd onlangs onderstreept door het uitbrengen van een dubbel live-album, waarvoor twee totaal verschillende shows zijn opgenomen.

Eind 2009 won The Cosmic Carnival de Grote Prijs van Nederland en tourde een slag in de rondte tijdens de Popronde en in vele huiskamers. Het bleef niet alleen bij Nederland, ook New York, Casablanca en het Giekse Samos maakte kennis met de muziek van het gezelschap.

Na vele buitenlandse avonturen wordt Nederland natuurlijk niet vergeten. Een paar maanden geleden gaf The Cosmic Carnival nog een succesvolle show tijdens het bevrijdingsfestival in Groningen, nu keren ze dit najaar terug voor een show in onze bovenzaal.

Foto's van The Cosmic Carnival

Foto The Cosmic Carnival te Once Upon A Time In The West 2016 Foto The Cosmic Carnival te Once Upon A Time In The West 2016 Foto The Cosmic Carnival te Once Upon A Time In The West 2016 Foto The Cosmic Carnival te Once Upon A Time In The West 2016
 
Bekijk alle 4 foto's van The Cosmic Carnival

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws