concert: Jan Akkerman ft. Benjamin Herman in P60 op MAANDAG 07 DECEMBER 2015

  • Jan Akkerman
    Retropop 2013
    © René Obdeijn
  • Jan Akkerman
    Bluesrock Tegelen 2017
    © René Obdeijn
MA.
07 DEC
JAN AKKERMAN FT. BENJAMIN HERMAN 21:00 uur P60, Amstelveen
2015
Hoofdprogramma Jan Akkerman
Toegang Ticket VVK:
€ 15,00

Ticket zaal:
€ 17,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 07 december 2015.
Dat is 3060 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Jan Akkerman is Nederlands' beste gitarist ooit zo ongeveer. Als je aan een gemiddelde muziekliefhebber die vraag stelt is in elk geval de kans groot dat de naam van Jan genoemd wordt, en in het buitenland al helemaal. Zijn gitaarspel is fenomenaal en nog altijd wordt zijn werk met The Hunters, Brainbox, Kaz Lux en Focus gezien als hoogtepunten uit de Nederlandse rockhistorie. Deze Jan Akkerman zien we vanavond samen met een grootheid uit een heel ander genre op het podium.

Benjamin Herman beweegt zich meer in jazz kringen en dat komt goed uit aangezien hij waanzinning mooi saxofoon speelt en de saxofoon hoor je in dit genre veel terug. Benjamin tourt veel, hetzij met zijn bigband, of met een trio, of een kwartet en als hij niet met zijn eigen bands op pad is is hij te zien met bijvoorbeeld Typhoon; en dit najaar met Jan Akkerman.

Foto's van Jan Akkerman

Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 11-12 - Paard Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 11-12 - Paard Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 11-12 - Paard Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 29/12 - Doornroosje Foto Jan Akkerman te Jan Akkerman - 15/12 - Melkweg Foto Jan Akkerman te Knight Of The Guitar Met Jan Akkerman / Leendert Haaksma / Ea - 06/01 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 42 foto's van Jan Akkerman

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws