concert: Brutal Obscenity Fest: Brutal Obscenity, Silenxce, Rise Above (ft. mem in Patronaat op VRIJDAG 18 DECEMBER 2015

VR.
18 DEC
BRUTAL OBSCENITY FEST: BRUTAL OBSCENITY, SILENXCE, RISE ABOVE (FT. MEM Kleine Zaal (Stage 2), 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2015
Hoofdprogramma Brutal Obscenity Silenxce
Toegang € 15,- vvk (ex fee)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 18 december 2015.
Dat is 3055 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De Haarlemse crossover band Brutal Obscenity is 18 december 2015 voor het eerst in 25 jaar weer live te zien. De band maakt van de reünie meteen een mini-festival in Patronaat, met bevriende en invloedrijke bands uit dezelfde periode.

Brutal Obscenity werd in mei '87 opgericht en bracht twee albums en een EP uit. De band was verantwoordelijk voor een bijzonder pakkende combinatie van hardcore punk, thrash metal en zelfs invloeden uit de flower power sixties, zo bleek uit de sprookjesachtige platenhoezen, getekend door Roel Smit. In die tijd werden shows gespeeld met oa Excel, Gorilla Biscuits en Poison Idea, en in 1990 voor het laatst met zanger Kees, in Patronaat, waarmee een einde kwam aan de bekendste samenstelling.
In 1994 hielden ze het helemaal voor gezien, wat betekent dat veel jonge liefhebbers ze nooit live hebben meegemaakt. Daar komt nu verandering in: voor het eerst in 25 jaar, de laatste keer dat in deze samenstelling werd gespeeld was in 1990.

Gerelateerd nieuws