concert: Honk Honk Tour met: VanKatoen in Xinix op ZATERDAG 21 APRIL 2007

ZA.
21 APR
HONK HONK TOUR MET: VANKATOEN Xinix, Nieuwendijk
2007
Toegang Niet-leden: €5,- Leden: €5,- Jeugdleden: €5,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 21 april 2007.
Dat is 6224 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De HONKHONK tour van de band Van Katoen is een speciale tour die de band, in een schoolbus, langs 40 podia in 3 maanden voert. In elke zaal spelen zij met twee regionale jonge bands in hun voorprogramma.
Van Katoen staat al jaren hoog op de Nederlandse bandlijsten en heeft meer ervaring dan menig andere band. Met optredens op grote festivals en bijna alle kleine clubs in Nederland heeft de band een gigantische live reputatie opgedaan, wat je gelijk merkt als de mannen het podium bestormen! Met hun ruige klanken en energieke performance kun je niet om de band heen.
Van Katoen wordt ondersteund door twee bekende regionale bands. Eén ervan is Fawaka Brothers, een band die het energieniveau van Van Katoen moeiteloos weet te evenaren. Ze spelen lekkere rock met een strakke beat en soepele flow. Een echte feestband op het podium!
Liberty Valance is de tweede band die deze avond zal spelen. Zij draaien al een tijd mee in de regionale muziekwereld.

Foto's van VanKatoen

Foto VanKatoen te VanKatoen Mag Los 2007 Foto VanKatoen te Appelpop 2005 Foto VanKatoen te VanKatoen Mag Los 2007 Foto VanKatoen te Festival deBeschaving 2007 Foto VanKatoen te Pinkpop 2006 Foto VanKatoen te Sunday Afternoon Rockfestival 2006
 
Bekijk alle 18 foto's van VanKatoen

Leden die hier naar toe zijn geweest