concert: Gadget / Marike Jager in Xinix op ZATERDAG 17 MAART 2007

  • Marike Jager
    Into The Great Wide Open 2011
    © Marcel Poelstra
  • Marike Jager
    Into The Great Wide Open 2011
    © Marcel Poelstra
ZA.
17 MRT
GADGET / MARIKE JAGER 20:00 uur Xinix, Nieuwendijk
2007
Hoofdprogramma Gadget Marike Jager
Toegang Niet-leden: €6,- Leden: €4,- Niet-leden: €3,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 17 maart 2007.
Dat is 6251 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De meidenband Gadget is geen onbekende in de regio en zeker niet in Xinix. De band trad al meerdere keren met groot succes op aan de Rijksweg. Hun set bestaat uit lekker in het gehoor liggende liedjes, van intieme nummers tot up-tempo songs. Dit allemaal unplugged gebracht op gitaar, cello en met driestemmige zang. Eerdere optredens op 3FM en TMF laten zien dat deze groep veel in hun mars heeft en dat laten ze graag zien op het Xinixpodium!

Marike de Jager zal in Xinix de intieme sfeer van Gadget moeiteloos voortzetten met haar akoestische popmuziek. Marike won als singer-songwriter in 2003 de Grote prijs van Nederland. Haar teksten zijn recht uit het hart, grappig en ontwapenend. Ze weet herkenbaarheid te combineren met creativiteit en originaliteit, een goede stem en goede songs. Meer moet dat niet zijn. Zo luidde het juryrapport destijds. Dat belooft dus veel goeds en moois voor in Xinix op 17 maart!


Voor meer info, zie www.xinixweb.nl

Foto's van Marike Jager

Foto Marike Jager te Into The Great Wide Open 2011 Foto Marike Jager te Into The Great Wide Open 2011 Foto Marike Jager te Into The Great Wide Open 2011 Foto Marike Jager te Marike Jager - 12/7 - Vondelpark Foto Marike Jager te Appelpop 2009 Foto Marike Jager te Appelpop 2009
 
Bekijk alle 17 foto's van Marike Jager

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest