concert: Another Lost Message / Malle Pietje & The Bimboos in Xinix op ZATERDAG 10 MAART 2007

ZA.
10 MRT
ANOTHER LOST MESSAGE / MALLE PIETJE & THE BIMBOOS 22:30 uur Xinix, Nieuwendijk
2007
Toegang Niet-leden: €6,50 Leden: €4,50 Niet-leden: €3,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 10 maart 2007.
Dat is 6259 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Malle Pietje en de Bimbo's is in 2003 opgericht door twee bimbo's (Kiki en Janneke op gitaar en bas) en Malle Pietje (Bram), volgens eigen zeggen de hardste drummer van Amsterdam. Het resultaat is eind 2004 helder: snoeiharde Engels- en Nederlandstalige shock rock, live in zelf gemaakte crazy outfits gehesen. Intussen doet de band het goed in de media en zijn ze inmiddels gespot door de grotere zalen en hebben ze veel noemenswaardige optredens achter de rug, zoals op Noordeslag van dit jaar.
Met hun nieuwste single Keihard Beuken werven ze veel naamsbekendheid en fans. Maar naast hun muziek staat de band vooral bekend om hun verpletterende liveshows. In bizarre outfits, met een keiharde drummer en twee bimbo’s op zang maken ze beukende punkrock waar het publiek bij losgaat! Eigenlijk duidt dit alles op een band die vooral in een zaal als XiniX een ongelofelijk succes gaat zijn!

Kijk voor alle optredens op: www.xinixweb.nl

Foto's van Malle Pietje & The Bimbos

Foto Malle Pietje & The Bimbos te Aux Raus - 6/7 - Bibelot Foto Malle Pietje & The Bimbos te ValtiFest 2010 Foto Malle Pietje & The Bimbos te Aux Raus - 6/7 - Bibelot Foto Malle Pietje & The Bimbos te Aux Raus - 6/7 - Bibelot
 
Bekijk alle 4 foto's van Malle Pietje & The Bimbos

Gerelateerd nieuws