concert: Morgan Heritage in Bibelot op ZONDAG 25 OKTOBER 2015

ZO.
25 OKT
MORGAN HERITAGE Main Stage, 20:30 uur Bibelot, Dordrecht
2015
Hoofdprogramma Morgan Heritage
Toegang €26,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 25 oktober 2015.
Dat is 3077 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Echte reggae kenners hoef je niets wijs te maken, die weten precies dat Morgan Heritage één van de absolute toppers uit de scene is. Deze kenners weten ook dat de band bestaat uit een aantal kinderen van reggae artiest Denroy Morgan. Vandaar dat Morgan Heritage ook wel de ‘Royal Family of Reggae’ wordt genoemd. De band is er een tijdje tussenuit geweest vanwege de solocarrières van de verschillende leden, maar nu zijn ze terug en beter dan ooit!

Na zeer succesvolle tours in Europa en talloze albums kwam afgelopen zomer de plaat ‘Here Come the Kings’ uit. Naast meer traditionele reggae wordt er volop geëxperimenteerd met blues, r&b, pop en dancehall. Resultaat is een zomerse trip door Jamaica met verhalen over liefde, slavernij en het zoeken naar je eigen roots. Op de track ‘Love Stoned’ doet ook Shaggy nog even mee met de Morgans. Check ‘m op deze pagina en kom alvast in die ‘irie’ vibe! We zien je 25 oktober in Bibelot!

In samenwerking met Reggae Central.

Foto's van Morgan Heritage

Foto Morgan Heritage te Parkpop 2008 Foto Morgan Heritage te Parkpop 2008 Foto Morgan Heritage te Parkpop 2008 Foto Morgan Heritage te Parkpop 2008
 
Bekijk alle 4 foto's van Morgan Heritage

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest