concert: Orgel Vreten in Willem Twee poppodium op DONDERDAG 22 OKTOBER 2015

  • Orgel Vreten
    Orgel Vreten - 2/1 - Paradiso
    © Melanie Marsman
  • Orgel Vreten
    Orgel Vreten - 2/1 - Paradiso
    © Melanie Marsman
DO.
22 OKT
ORGEL VRETEN 20:00 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2015
Hoofdprogramma Orgel Vreten
Toegang 15,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 22 oktober 2015.
Dat is 1957 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Op 30 maart dit jaar bracht Orgel Vreten het nieuwe album Komrad uit. Een geheel instrumentale plaat met keiharde orgelrock en subtiele intermezzo’s, die voor een deel teruggrijpen naar jaren ‘60 en ‘70 bands als Focus, Ekseption en Booker T & The MG’s, maar toch hedendaags klinken. De muziek van Komrad is tevens de basis voor een theatervoorstelling waar Orgel Vreten eind dit jaar de planken mee opgaat. Maar er gaat natuurlijk niks boven hun energieke liveshow in de intieme zaal van W2 Poppodium!
Na een optreden in De Wereld Draait Door (2012) is de carrière van Orgel Vreten in een stroomversnelling geraakt. De band, destijds met Thijs Schrijnemakers (Stereo) en Robin Piso (DeWolff) als kernleden, vochten hun Hammond battle uit in een wervelende show met veel zinvol muzikaal geweld. Na shows op bijna alle podia van Nederland en op festivals als Paaspop en Lowlands werd het tijd voor de strijders zich tijdelijk terug te trekken.

Foto's van Orgel Vreten

Foto Orgel Vreten te Orgel Vreten - 11/01 - Gigant Foto Orgel Vreten te Orgel Vreten - 2/1 - Paradiso Foto Orgel Vreten te Orgel Vreten - 11/01 - Gigant Foto Orgel Vreten te Orgel Vreten - 2/1 - Paradiso Foto Orgel Vreten te Orgel Vreten - 2/2 Foto Orgel Vreten te Paaspop Schijndel 2012
 
Bekijk alle 28 foto's van Orgel Vreten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest