concert: Jaimi Faulkner / The Delines in Willem Twee poppodium op ZONDAG 13 SEPTEMBER 2015

  • Jaimi Faulkner
    Geuzenpop 2011
    © Marieke Waalwijk
  • Jaimi Faulkner
    Songbird Festival 2012
    © Charles Batenburg
ZO.
13 SEP
JAIMI FAULKNER / THE DELINES 21:00 uur Willem Twee poppodium, 's-Hertogenbosch
2015
Hoofdprogramma Jaimi Faulkner The Delines
Toegang 12,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 13 september 2015.
Dat is 2000 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

The Delines is 'n Amerikaanse altcountryband samengesteld rondom zangeres Amy Boone van The Damnations. Haar stem was voor auteur Willy Vlautin, tevens frontman van Richmond Fontaine, de reden om 'n countrysoul-album vol te schrijven met liedjes die elk op zich de soundtrack zijn van 'n roadmovie. Nummers waarin de eenzame verliezers aan de bar een hoofdrol krijgen en Jack Kerouac nooit ver weg is. Debuutplaat Colfax werd in 2014 alom bejubeld als een goddelijke countrysoulplaat. Het is als 'n biecht bij middernacht en live even indrukwekkend want het optreden van The Delines op Crossing Border dat jaar was voor velen hét hoogtepunt van de 2e avond.
Dat The Delines niet een eenmalig project is, bewijst deze tour van 2015 waarmee de band met nieuw materiaal op pad gaat en voor de enige clubshow in Nederland naar W2 Poppodium komt. Verwacht subtiele prachtliedjes, gedragen door de stem van Boone die met haar doorleefde countrysnik zelfs de meest ruwe bolster weet te ontroeren.

Foto's van Jaimi Faulkner, The Delines

Foto Jaimi Faulkner te Geuzenpop 2011 Foto Jaimi Faulkner te Songbird Festival 2012 Foto Jaimi Faulkner te Geuzenpop 2011 Foto Jaimi Faulkner te Bahamas - 8/9 - Rotown Foto Jaimi Faulkner te Songbird Festival 2012 Foto Jaimi Faulkner te Geuzenpop 2011
 
Bekijk alle 14 foto's van Jaimi Faulkner

Gerelateerd nieuws