concert: Bo Saris in Doornroosje op VRIJDAG 12 FEBRUARI 2016 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Bo Saris
    Night of the Proms 2014
    © Paul Barendregt


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Bo Saris in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
12 FEB
BO SARIS Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2016
Hoofdprogramma Bo Saris
Toegang 17,50

EXTRA INFORMATIE

Binnenkort komt Bo Saris met het nieuwe album "Do You Love Me? An Introspective". Zoals de titel al doet vermoeden bevat het album een overzicht van de beste nummers uit Bo Saris carrière, allemaal opnieuw opgenomen in een introspectieve, gestripte versie. Daarnaast zullen er 3 bekende covers en 3 fonkelnieuwe Bo Saris nummers op staan. Bo Saris word in zijn muziek beïnvloed door Bill Withers, Prince, D’Angelo en Marvin Gaye en bezit de stem en soul van een Motown artiest, maar weet er zijn eigen moderne, hippe draai aan te geven. De soulvolle stem van Bo valt in het rijtje van Motown’s favorieten, maar dan met een emotionele klank van Free en Paul Rodgers Bad Company, gecombineerd met de moderne stijl en aantrekkingskracht van Robin Thicke.

Foto's van Bo Saris

Foto Bo Saris te Night of the Proms 2014 Foto Bo Saris te Night of the Proms 2014 Foto Bo Saris te Waterpop 2019 Foto Bo Saris te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Bo Saris te Night of the Proms 2014 Foto Bo Saris te North Sea Jazz 2014 - dag 3
 
Bekijk alle 17 foto's van Bo Saris

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest