concert: Gregory Page in Paard op ZONDAG 25 OKTOBER 2015

  • Gregory Page
    Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster
    © Charles Batenburg
  • Gregory Page
    Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster
    © Charles Batenburg
ZO.
25 OKT
GREGORY PAGE Grote Zaal, 16:00 uur Paard, Den Haag
2015
Hoofdprogramma Gregory Page
Toegang €17,50 (excl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 25 oktober 2015.
Dat is 3099 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Deze immer sympathieke, muzikale, Amerikaanse gentleman, met een duidelijke voorliefde voor Parijs, ‘is ons er eentje’. Hij heeft ons al vaker een bezoekje gebracht en vergrootte met zijn chansons steeds opnieuw zijn fanbase. Zijn grootste bewonderaar is de wereldberoemde artiest Jason Mraz, die Page’s nieuwste album ‘Let’s fall in love’ heeft geproduceerd.

Strak in pak, maar wel vaudeville
Page is een product van zijn eigen verbeelding. Hij heeft iets weg van een lieve oom uit een vervlogen tijdperk, misschien wel van honderd jaar geleden. Strak in pak, een oude hoed in zijn ene hand en een vintage gitaar in de andere. Zijn optredens zouden niet misstaan in de oude vaudeville cabarets, maar lenen zich ook prima voor een rokerige jazzclub, een intieme folksessie of een straatshow op Montmartre. Hij windt iedere luisteraar om zijn vinger met kleine luisterliedjes, prachtige verhalen en humoristische poëzie en anekdotes.

Foto's van Gregory Page

Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster
 
Bekijk alle 10 foto's van Gregory Page

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest