concert: Boudewijn de Groot in Spant! op VRIJDAG 27 MEI 2016

  • Boudewijn de Groot
    The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy
    © Charles Batenburg
VR.
27 MEI
BOUDEWIJN DE GROOT Podium Één, 20:15 uur Spant!, Bussum
2016
Hoofdprogramma Boudewijn de Groot
Toegang vanaf €33,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 27 mei 2016.
Dat is 1807 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

De nieuwe cd/lp van Boudewijn de Groot ‘Achter glas’ kwam op nr. 1 binnen in de album Top 100. Voor Boudewijn is er één ding veel belangrijker dan die positie; het feit dat deze plaat zo gewaardeerd wordt door zijn fans. De reacties die hij o.a. ontving op het gastenboek van boudewijndegroot.nl zijn overweldigend en vol enthousiasme. We kunnen geen andere conclusie trekken dan dat het publiek het nieuwe repertoire weet te appreciëren.

Dit heeft Boudewijn zowel de inspiratie als de energie gegeven voor een nieuwe theatertournee. Bijgestaan door drie prima muzikanten speelt hij in een intieme setting de nieuwe liedjes aangevuld met nummers uit zijn oude repertoire. Expliciet geen hits, maar juist de nummers die we misschien nog niet zo goed kennen. Voor de fijnproevers en de echte luisteraars. Want iedereen weet dat Boudewijns nummers voornamelijk bedoeld zijn om naar te luisteren.

Foto's van Boudewijn de Groot

Foto Boudewijn de Groot te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto Boudewijn de Groot te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall Foto Boudewijn de Groot te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto Boudewijn de Groot te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto Boudewijn de Groot te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto Boudewijn de Groot te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall
 
Bekijk alle 6 foto's van Boudewijn de Groot

Gerelateerd nieuws