event: Border Collective in Grenswerk op ZATERDAG 05 SEPTEMBER 2015

  • Dexter (pop/rock)
    Paaspop 2013 - dag 2
  • Dexter (pop/rock)
    Paaspop 2013 - dag 2
ZA.
05 SEP
BORDER COLLECTIVE 22:00 uur Grenswerk, Venlo
2015
Hoofdprogramma Dexter (pop/rock) Martyn
Toegang 10,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 05 september 2015.
Dat is 3149 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Maak kennis met de Nederlandse wereldburger genaamd Martyn. Vegas, Barcelona, Berlijn, Washington DC en Londen zijn zomaar wat steden waar onze headliner de afgelopen maanden is neergestreken. Vorig jaar bracht hij zijn debuutalbum The Air Between Words uit op het legendarische Ninja Tune label en sindsdien is er geen houden meer aan. Als lid van de befaamde Ostgut stal uit Berlijn is hij een garantie voor kwaliteit.
Martyn wordt bijgestaan door een andere landgenoot. Dexter heeft releases op labels als Clone, Rush Hour, Ostgut Ton en natuurlijk zijn eigen Klakson uitgebracht. Hij is tijdens zijn carrière uitgegroeid tot een ware dj- en productiemachine die ons constant verblijdt met het beste binnen de wereld van house, electro en techno.
Natuurlijk kan een resident dj niet ontbreken. Slick Vic zal tijdens deze editie Border Collective vertegenwoordigen en de zaal opwarmen met de enerverende house en techno die we van hem gewend zijn.

Foto's van Dexter (pop/rock), Martyn

Foto Dexter (pop/rock) te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Dexter (pop/rock) te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Dexter (pop/rock) te Paaspop 2013 - dag 2
 
Bekijk alle 3 foto's van Dexter (pop/rock)

Gerelateerd nieuws