concert: Brother Dege in De Hip op ZONDAG 31 MEI 2015

  • Brother Dege
    Ribs & Blues 2016
    © Hiske van Keulen
  • Brother Dege
    Ribs & Blues 2016
    © Hiske van Keulen
ZO.
31 MEI
BROTHER DEGE 20:30 uur De Hip, Deventer
2015
Hoofdprogramma Brother Dege
Toegang 10 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 31 mei 2015.
Dat is 3247 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Quentin Tarantino behoort tot de invloedrijkste filmmakers van de laatste twintig jaar. Belangrijk onderdeel in al zijn films; de soundtrack. Dat is bij zijn nieuwste film Django Unchained (2012) niet anders. Eén van de mooiste liedjes van de soundtrack is van de Amerikaanse zanger-gitarist, schrijver en kunstenaar Brother Dege. Je kent het nummer vast wel; Too Old To Die Young.

Brother Dege, uit de swamps van southern Louisiana, heeft een stem die door merg en been gaat. Kippenvel, deze man heeft duidelijk geleefd. Zelf omschrijft hij zijn muziek als Psyouthern! Er hangt een waas van geheimzinnigheid om Dege heen. Feit is dat niet alleen Tarantino weg is van hem, maar hij ook Joe Bonamassa tot zijn fans mag rekenen. En jullie straks ook, dat kan bijna niet anders.

Brother Dege komt met een vijfkoppige band en zal je gaan onderdompelen in een mix van Delta Blues, Southern Rock en Folk. Kortom: Psyouthern rock!

Foto's van Brother Dege

Foto Brother Dege te Ribs & Blues 2016 Foto Brother Dege te Ribs & Blues 2016 Foto Brother Dege te Ribs & Blues 2016 Foto Brother Dege te Ribs & Blues 2016 Foto Brother Dege te Ribs & Blues 2016
 
Bekijk alle 5 foto's van Brother Dege