concert: Club Vondel: Midas / Nachtschade / DJ Captain Fisherman'sPants in Vondelpark Openluchttheater op ZATERDAG 11 JULI 2015

  • Midas
    Grasnapolsky 2015
    © Mitch Wolters
  • Nachtschade
    Once Upon A Time In The West 2016
    © Anja de Bruijn
ZA.
11 JUL
CLUB VONDEL: MIDAS / NACHTSCHADE / DJ CAPTAIN FISHERMAN'SPANTS 15:00 uur Vondelpark Openluchttheater, Amsterdam
2015

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 11 juli 2015.
Dat is 3205 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Midas
Met zijn uitgesproken liedjes, stemgeluid en roekeloze gitaarspel trekt Midas volop aandacht. Je hoort invloeden van de Fleet Foxes, Elliott Smith en Neil Young. Power folk, melancholisch en met een rafelrandje. In het najaar van 2015 komt zijn debuut uit.


Nachtschade
De band klinkt als Tom Waits, dEUS, Jimi Hendrix, David Bowie, Queens of the Stone Age en The Beach Boys. De Amsterdamse band tekent verhalen op van de nacht en legt er een prullenbak-sound overheen. En dan wordt het surf ’n roll en psychedelische rock ‘n blues.

Captain Fisherman'sPants
Ook dit jaar zal in Het Vondelpark Openluchttheater presentator Francis Broekhuijsen als zijn alter ego Captain Fisherman’sPants The Certiffied Soul Seeker of Sound je meenemen op de zwoelige baren van zijn eclectische mix van broken beats, soul, jazz en vergeten classics.

Foto's van Midas, Nachtschade

Foto Midas te Blaudzun - 04/03 - TivoliVredenburg Foto Midas te Grasnapolsky 2015 Foto Midas te Blaudzun - 04/03 - TivoliVredenburg Foto Midas te Blaudzun - 04/03 - TivoliVredenburg Foto Midas te Grasnapolsky 2015 Foto Midas te Grasnapolsky 2015
 
Bekijk alle 9 foto's van Midas
Bekijk alle 3 foto's van Nachtschade

Gerelateerd nieuws