concert: Black Uhuru in Paradiso op ZATERDAG 04 JULI 2015 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Black Uhuru in Paradiso) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
04 JUL
BLACK UHURU Grote Zaal, 21:00 uur Paradiso, Amsterdam
2015
Hoofdprogramma Black Uhuru
Voorprogramma Long Shen Dao
Toegang 25,-

EXTRA INFORMATIE

Black Uhuru is een Jamaicaanse reggaeband uit Kingston en mag betiteld worden als een van de mede-grondleggers van de reggae. De groep stamt al uit 1974 en de naam betekent Zwarte Vrijheid (Uhuru is Swahili voor vrijheid). Met hulp van producers Sly & Robbie mocht de band in 1985, als eerste reggaegroep ooit, een Grammy Award in ontvangst nemen. In de loop der jaren heeft Black Uhuru een trouwe schare fans opgebouwd. Vanavond treedt de band op met de originele zanger Derrick “Duckie” Simpson, Andrew Bees en zangeres Jojo Mac. Voor reggaeliefhebbers een niet te missen concert!
In het voorprogramma staat de Chinese reggaeband Long Shen Dao uit Beijing. Deze mannen geven hun eigen draai aan reggae met hun inbreng van traditionele Chinese instrumenten. Hun bandnaam betekent “The Way of the Dragon God”, aangezien de band heftig getalenteerd is én hemels klinkt.

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden