concert: Shantel & Bucovina Club Orkestar in Paard op WOENSDAG 02 DECEMBER 2015

  • Shantel & Bucovina Club Orkestar
    Paaspop 2022
    © René Obdeijn
WO.
02 DEC
SHANTEL & BUCOVINA CLUB ORKESTAR Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2015
Toegang 18,50 (excl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 02 december 2015.
Dat is 3066 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Shantel is inmiddels synoniem voor ongeëvenaarde Balkanpret. Deze volksmenner pur sang en tevens drijvende kracht achter het flamboyante Bucovina Club Orkestar veranderde in het verleden al menig poppodium en festival binnen luttele seconden in een hossende massa. Op zijn meest bekende kraker ‘Disko Partizani’ heeft iedereen wel eens een maf dansje gewaagd, dat valt niet te ontkennen! Shantel’s succesvolle combi van elektronische beats en traditionele Centraal- en Oost-Europese polka’s slash klezmers opent dan ook deurtjes die je amper bij jezelf voor mogelijk hield.

Shantel geldt als de pionier en godfather van de balkan club music, vaker Balkan beats genoemd. Eerst was hij vooral actief als DJ en organisator van de befaamde Bucovina Club parties. Vervolgens ontpopte hij zich als zanger, instrumentalist en bandleider van zijn eigen Bucovina Club Orkestar waarmee hij menig festival plat speelde. Neem jij de toeters en bellen mee, dan zorgen wij dat de wodka op voorraad is.

Foto's van Shantel & Bucovina Club Orkestar

Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Paaspop 2022 Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Parkpop 2009 Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Parkpop 2009 Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Parkpop 2009 Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Parkpop 2009 Foto Shantel & Bucovina Club Orkestar te Parkpop 2009
 
Bekijk alle 16 foto's van Shantel & Bucovina Club Orkestar

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest