concert: The Black Marble Selection in Altstadt op VRIJDAG 19 JUNI 2015

  • The Black Marble Selection
    Paaspop Schijndel 2015 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • The Black Marble Selection
    Paaspop Schijndel 2015 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
VR.
19 JUN
THE BLACK MARBLE SELECTION 21:00 uur Altstadt, Eindhoven
2015
Voorprogramma The Reaction
Toegang € 8,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 19 juni 2015.
Dat is 3227 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

The Black Marble Selection stond vorig jaar tijdens de Popronde samen met Rondé, Pauw en Sunday Kids op het podium van Altstadt Eindhoven. En hoe! De Tilburgse formatie heeft een platendeal van V2 op zak, staat op verschillende festivals komende zomer en was vaste support bij The Kik.

De zes jongens hebben een gedeelde passie voor rhythm ’n blues, garage en beat uit de sixties. De bandleden zijn spontaan samengekomen vanuit de gezamenlijke drang om die, bijna, vergeten sound nieuw leven in te blazen.
Denk aan pakkende fuzz-riffs, een swingende beat en een flinke dosis reverb. De band onderscheidt zich door dit te combineren met het rauwe stemgeluid van de frontman

In het voorprogramma staat The Reaction. Deze formatie geeft met zijn ruige nederbeat een hedendaagse reactie op bands als The Who, Small Faces en The Pretty Things.

Foto's van The Black Marble Selection, The Reaction

Foto The Black Marble Selection te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto The Black Marble Selection te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto The Black Marble Selection te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto The Black Marble Selection te Paaspop Schijndel 2015 - zondag
 
Bekijk alle 4 foto's van The Black Marble Selection

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest

Leden die hier naar toe wilden