concert: Raketkanon in EKKO op ZATERDAG 16 MEI 2015

  • Mannheim
    Raketkanon - 16/5 - Ekko
    © Tim van Veen
  • Raketkanon
    Paaspop 2013 - dag 1
    © Bianca Stommel

Podiuminfo foto's van Raketkanon in EKKO

ZA.
16 MEI
RAKETKANON 20:30 uur EKKO, Utrecht
2015
Hoofdprogramma Raketkanon
Voorprogramma Mannheim
Toegang 10 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 16 mei 2015.
Dat is 2183 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

LET OP. Dit is de nieuwe datum voor het verplaatste concert van 5 maart. Tickets voor het concert op de oude datum blijven geldig. Tickethouders die helaas niet kunnen op de nieuwe datum, kunnen voor meer informatie terecht op de ticket-info pagina van EKKO.

Een van de meest fascinerende bands van de afgelopen jaren binnen de hardere genres is Raketkanon. Deze Belgen combineren sludge op een experimentele manier met chaotische psychedelica. In EKKO stonden de noisetrippers uit Gent op de eerste editie van The Shape Of Punk To Come, en lieten daar een onuitwisbare indruk achter. Met hun te laag gestemde gitaren, vervormde vocals, dreunende basssynths en vlammende drums speelden ze eerder festivals als Dour, Incubate en Valkhof festival plat. Met die podiumervaring in de benen zijn ze nu toe aan hun tweede langspeler, die ze op Eurosonic aan Europa presenteren. In maart komen ze weer naar EKKO. Niet missen.

Foto's van Raketkanon, Mannheim

Foto Raketkanon te 25 jaar Toutpartout - 04/12 - Paradiso Foto Raketkanon te Paaspop 2013 - dag 1 Foto Raketkanon te Welcome To The Village 2019 - vrijdag Foto Raketkanon te Raketkanon - 08/05 - Paradiso Foto Raketkanon te Baroeg Open Air 2015 Foto Raketkanon te Raketkanon - 16/5 - Ekko
 
Bekijk alle 45 foto's van Raketkanon
Bekijk alle 4 foto's van Mannheim

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest