concert: Utrechts Studenten Koor en Orkest in Verkadefabriek op ZONDAG 26 APRIL 2015

  • Utrechts Studenten Koor en Orkest
    Festival deBeschaving 2013
    © Gertjan van der Loo
  • Utrechts Studenten Koor en Orkest
    Festival deBeschaving 2013
    © Gertjan van der Loo
ZO.
26 APR
UTRECHTS STUDENTEN KOOR EN ORKEST Grote theaterzaal, 15:00 uur Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
2015
Toegang Het Utrechts Studenten Koor en Orkest (USKO) is met bijna 200 leden een van de grootste muziekgezelschappen van Nederland. In 2015 viert zij haar 14de lustrum met de concertreeks ‘American Dream’.

De studenten van het Utrechts Studenten Koor en Orkest treden buiten hun klassieke vaarwater voor een programma vol swingende en feestelijke Amerikaanse muziek! 'Choruses' uit verschillende musicals zoals Oklahoma!, The Sound of Music en Carroussel van Rodgers & Hammerstein komen voorbij. Het koor zal de Spirituals van Moses Hogan ten gehore brengen. Deze opzwepende melodieën, gezongen door grote groep jongeren, geven een goed beeld van de Amerikaanse religieuze beleving. Het orkest voert de Rhapsody in Blue van George Gershwin uit, waarbij klassiek en jazz samenkomen. Martin Oei, een van de jongste pianotalenten uit Nederland, zal in dit muziekstuk soleren.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 26 april 2015.
Dat is 3291 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

€11,-

Foto's van Utrechts Studenten Koor en Orkest

Foto Utrechts Studenten Koor en Orkest te Festival deBeschaving 2013 Foto Utrechts Studenten Koor en Orkest te Festival deBeschaving 2013 Foto Utrechts Studenten Koor en Orkest te Festival deBeschaving 2013
 
Bekijk alle 3 foto's van Utrechts Studenten Koor en Orkest