concert: Destine in Bibelot op ZATERDAG 24 OKTOBER 2015

  • Call It Off
    Call It Off - 7/12 - Patronaat
    © Joyce van Doorn
  • Call It Off
    Call It Off - 15/12 - De Helling
    © Eva Bakker
ZA.
24 OKT
DESTINE Main Stage, 21:00 uur Bibelot, Dordrecht
2015
Hoofdprogramma Destine
Voorprogramma Call It Off
Toegang 13,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 24 oktober 2015.
Dat is 3097 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Het Nederlandse Destine is een punkpopband met een Amerikaanse sound. Debuutalbum ‘Lightspeed’ werd gelijk een groot succes. De single ‘Stars’ stond maandenlang in de playlists van alle bekende radiostations. Na het verschijnen van de tweede plaat Illuminate (2012) nam de band een korte adempauze. Al snel kroop het bloed waar het niet gaan kon en eind oktober startte de band een crowdfundingsproject, dat binnen een maand succesvol werd afgesloten.

"Het is heel inspirerend om te horen wat muziek, teksten en optredens kunnen betekenen voor fans, en op welke manier ze toeleven en uitkijken naar de nieuwe nummers. Voor ons geldt dat ook, zowel in de studio als straks op het podium", aldus drummer Jordy Datema. In januari begon de band met de opnamen van het derde album, waarvan tijdens het crowdfundingsproces al enkele fragmenten van songs te horen waren.

Foto's van Destine, Call It Off

Foto Destine te Eurosonic/Noorderslag 2010 Foto Destine te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 Foto Destine te Pinkpop 2010 Foto Destine te TMF Awards 2010 Foto Destine te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 Foto Destine te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011
 
Bekijk alle 56 foto's van Destine
Bekijk alle 60 foto's van Call It Off

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws