concert: Kovacs in Paard op ZONDAG 04 OKTOBER 2015

  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
  • Kovacs
    International Festival of Technology 2015
    © Anja de Bruijn
ZO.
04 OKT
KOVACS Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2015
Hoofdprogramma Kovacs
Toegang 18,- excl. servicekosten

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 04 oktober 2015.
Dat is 3130 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Kovacs in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.

EXTRA INFORMATIE

Met haar rauwe en soulvolle stem maakt Sharon Kovacs prachtige, doordringende muziek, die duister, maar vooral heel puur is. Haar opvallende stemgeluid resulteerde erin dat zangscholen haar aanraadden om iets anders te gaan doen. Kovacs liet ze kletsen. En gelukkig maar. Tegenwoordig verovert ze de wereld met haar vocalen in nummers als My Love, When The Lady Hurts en He Talks That Shit.


In haar stem en performance horen en zien we iets terug van Lana Del Rey, Grace Jones en Shirley Bassey, maar uiteindelijk laat Kovacs zich met niemand vergelijken. Haar orkestrale pop-noir kent een donkere mineurstemming die verraad wat er in het hoofd van de zangeres speelt. “Ik maak muziek omdat het móet, omdat ik mijn emoties alleen daarin kwijt kan” aldus Kovacs. Haar herkenbare uitstraling – ze gaat het podium niet op zonder haar ‘wolfmuts’, die haar de bijnaam ‘wolfmeisje’ opleverde- maakte haar in één klap een van de meest opvallende verschijningen op podia en festivals.

Foto's van Kovacs

Foto Kovacs te ParkCity Live 2016 Foto Kovacs te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Kovacs te Kovacs - 14/12 - TivoliVredenburg Foto Kovacs te Kovacs - 19/2 - BIRD Foto Kovacs te Paaspop Schijndel 2015 - zaterdag Foto Kovacs te Pinkpop 2019 - Maandag
 
Bekijk alle 189 foto's van Kovacs

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden