concert: Charl Delemarre / Eefje De Visser / Gosto in Bibelot op VRIJDAG 17 APRIL 2015

  • Charl Delemarre
    Damaris Festival 2015
  • Charl Delemarre
    Stukafest Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
VR.
17 APR
CHARL DELEMARRE / EEFJE DE VISSER / GOSTO Main Stage, 20:15 uur Bibelot, Dordrecht
2015
Toegang 11,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 april 2015.
Dat is 3295 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Speciaal voor ‘A Night Out With A Singer-Songwriter’ wordt de popzaal omgetoverd tot een gezellige ruimte met zitjes en een podium in het middel van de zaal. Geniet in een relaxte sfeer een avond lang van vele akoestische parels. Iedere editie een fijne selectie van diverse artiesten.

Eefje de Visser
Eefje is een singer-songwriter in hart en nieren. Met debuutalbum ‘De Koek’ wist Eefje haar publiek van begin tot eind te boeien. Met het nieuwe album ‘Het is’ bewijst ze haar eigenheid opnieuw. Tekst en muziek vormen puzzelstukjes die op meerdere manieren in elkaar passen; soms ongrijpbaar, dan weer helder en herkenbaar.

GOSTO
Roel GOSTO Vermeer is zanger, multi-instrumentalist, songwriter en producer. GOSTO zoekt de dunne lijn tussen pompende elektronische muziek en intiem akoestisch samenspel op. Met zijn warme, meeslepende en bezielde zang belichaamd hij een geheel nieuw geluid.

Foto's van Charl Delemarre, Eefje de Visser, Gosto

Foto Charl Delemarre te Festival The Brave 2015 Foto Charl Delemarre te Festival The Brave 2015 Foto Charl Delemarre te Stukafest Leiden 2015 Foto Charl Delemarre te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Charl Delemarre te Damaris Festival 2015 Foto Charl Delemarre te Kadepop 2016
 
Bekijk alle 21 foto's van Charl Delemarre
Bekijk alle 140 foto's van Eefje de Visser

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden