concert: The Vagary in Altstadt op VRIJDAG 20 MAART 2015

  • The Vagary
    Peter Doherty - 11/4 - Tivoli
    © Caroline Homburg
VR.
20 MRT
THE VAGARY 21:00 uur Altstadt, Eindhoven
2015
Hoofdprogramma The Vagary
Voorprogramma lost/ctrl
Toegang €6,-

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 20 maart 2015.
Dat is 2214 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

The Vagary is een indie rock band samengekomen vanuit een gedeelde obsessie voor de eenvoud van popmuziek en de live energie van gestripte, staccato rock. Zo ontstond al gauw een eigen sound “ergens tussen Bryan Ferry’s 80s synthpop en The Velvet Underground of zelfs Neu!”.

Hoewel de door de pers gemaakte vergelijkingen met The Cars, The Virgins, Tom Petty en The Strokes niet onterecht zijn, streeft The Vagary naar een eigen, tijdloze combinatie van bombastische gitaren en synths, met een sluimerende melancholie als bij een zonsondergang in een verlaten stad.

In het voorprgarmma staat het Eindhovense lost/ctrl, volgens 3voor12 Eindhoven een veelbelovend bandje in zijn kinderschoenen. De formatie omschrijft zichzelf als NU-WAVE; zware muziek met invloeden van Joy Division, Nine Inch Nails en The Cure, verpakt in een eigen bandsound met de relevantie van 2014.

Foto's van The Vagary, lost/ctrl

Foto The Vagary te Peter Doherty - 11/4 - Tivoli Foto The Vagary te Peter Doherty - 11/4 - Tivoli Foto The Vagary te Peter Doherty - 11/4 - Tivoli Foto The Vagary te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014 Foto The Vagary te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014 Foto The Vagary te Bevrijdingsfestival Overijssel 2014
 
Bekijk alle 6 foto's van The Vagary

Gerelateerd nieuws