concert: Kevin Morby in Vera op MAANDAG 18 MEI 2015

  • Kevin Morby
    Best Kept Secret 2015 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
MA.
18 MEI
KEVIN MORBY Mainstage, 21:30 uur Vera, Groningen
2015
Hoofdprogramma Kevin Morby
Toegang €6,- + Maandkaart (€1,50)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 18 mei 2015.
Dat is 3238 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

We kunnen niet genoeg krijgen van singer-songwriter Kevin Morby. Stond hij al eerder op het podium met Woods en The Babies, afgelopen jaar ging hij ook solo de uitdaging aan, gewapend met een gitaar en bijgestaan door Justin Sullivan (ook van The Babies) op drums. Druk was het destijds niet, mooi wel. Nu met complete band en een nieuw album op zak komt hij weer terug.

Zijn karakteristieke stem doet lichtelijk denken aan die van Bob Dylan, iets minder rauw, maar met gevoel, dat zeker. Ook de sound van zowel de eerste als de tweede plaat herinnert ons aan de legendarische singer-songwriter, maar ook aan Leonard Cohen en Lou Reed inclusief akoestische gitaar, trage bas en ingetogen drums. Ook op de nieuwe plaat weet Morby met nummers als Parade een standaard neer te zetten waar alleen de allerbesten aan kunnen tippen.

Foto's van Kevin Morby

Foto Kevin Morby te Kevin Morby - 29/08 - Paradiso Foto Kevin Morby te Kevin Morby - 29/08 - Paradiso Foto Kevin Morby te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Kevin Morby te Best Kept Secret 2015 - Vrijdag Foto Kevin Morby te Kevin Morby - 29/08 - Paradiso Foto Kevin Morby te Kevin Morby - 29/08 - Paradiso
 
Bekijk alle 12 foto's van Kevin Morby

Gerelateerd nieuws