concert: Face Tomorrow in Xinix op ZATERDAG 03 FEBRUARI 2007

  • Face Tomorrow
    X-it XL: Colossa / Face Tomorrow / The New Shining
  • Face Tomorrow
    Face Tomorrow + Green Lizard - 4/11 - Tivoli
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
03 FEB
FACE TOMORROW 22:30 uur Xinix, Nieuwendijk
2007
Hoofdprogramma Face Tomorrow
Toegang Niet-leden: €6,50 Leden: €4,50 Jeugdleden: €3,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 03 februari 2007.
Dat is 6264 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Face Tomorrow is een band met inmiddels 10 jaar ervaring in binnen en buitenland. Of dat ze nu op Lowlands en Pukkelpop, of in kleinere zalen over de wereld spelen, overal waar ze komen laten ze een grote overtuigende indruk achter. Door de inmiddels 500 liveshows die de band op hun naam heeft staan mogen ze een van de meest ervaren bands van Nederland genoemd worden. Ze weten hun shows telkens weer met overtuiging en intensiteit te brengen.

Hun muziek past in het straatje van emo en rock dat met power ten gehore wordt gebracht. Niemand in ongevoelig voor de mooie nummers en de intensiteit van de optredens van Face Tomorrow. Met een uitgebreide discografie en een lange lijst met optredens een echte topband op het Xinixpodium! Laat je meeslepen in een wereld van emotie, passie en goudeerlijke rock in Xinix op 3 februari!

Foto's van Face Tomorrow

Foto Face Tomorrow te Face Tomorrow - 26/3 - Rotown Foto Face Tomorrow te Metropolis 2009 Foto Face Tomorrow te Face Tomorrow - 22/1 - Nieuwe Nor Foto Face Tomorrow te Face Tomorrow - 24/1 - Atak Foto Face Tomorrow te Roarfest 2005 - Spring Edition Foto Face Tomorrow te Face Tomorrow + Green Lizard - 4/11 - Tivoli
 
Bekijk alle 86 foto's van Face Tomorrow

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest