concert: Madensuyu in EKKO op DONDERDAG 26 FEBRUARI 2015 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Madensuyu
    Motel Mozaique 2014
    © Gertjan van der Loo
  • Madensuyu
    Motel Mozaique 2014
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Madensuyu in EKKO) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
26 FEB
MADENSUYU 20:30 uur EKKO, Utrecht
2015
Hoofdprogramma Madensuyu
Voorprogramma Katadreuffe
Vox Von Braun
Toegang 10 euro

EXTRA INFORMATIE

*** wordt verplaatst ***

Kwetsbaarheid, woede, beangstigende geluiden en tragedies.. Het is allemaal te vinden in de muziek van Madensuyu. Madensuyu is een Belgisch duo dat in alle rust en op geheel eigen wijze puntige indie met onverwachte geluidslagen mengt. Het laatste album van Madensuyu ‘Stabat Mater’ uit 2013 is hun versie van het al duizenden keren uitgevoerde Middeleeuwse stuk over het verlies van een kind en het gevolg van dat verlies op de moeder. De versie van Stabat Mater door Madensuyu gaat niet alleen over pijn, maar ook over de ongelooflijke kracht die vrijkomt bij de moeder. In een tijd waar niks meer te gek is, blijkt dit nog steeds één van de grootste taboes te zijn. Het verhaal wordt beschreven door schurende gitaren en drums vol ritmische verassingen.

Foto's van Madensuyu, Katadreuffe, Vox Von Braun

Foto Madensuyu te Crossing Border 2009 Foto Madensuyu te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2009 Foto Madensuyu te Motel Mozaique 2014 Foto Madensuyu te Motel Mozaique 2014 Foto Madensuyu te Vlaamse Reuzen Hollandse Leeuwen 2009 Foto Madensuyu te Motel Mozaique 2014
 
Bekijk alle 7 foto's van Madensuyu
Bekijk alle 2 foto's van Katadreuffe

Gerelateerd nieuws